Szöveg méret

Aktualitások

 

 

 

TÁNCTANFOLYAM GYEREKEKNEK
◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️
▫️
▫️
◾️◽️◾️◽️ 7-12 éves gyerekeknek ◾️◽️◾️◽️
▫️
◾️◽️◾️◽️ 2020. október 2-től minden PÉNTEKEN | ◾️◽️◾️◽️ 16:30 – 17:30
▫️
◾️◽️◾️◽️ Helyszín: Kállai Ferenc Művelődési Ház
(Gyomaendrőd, Kossuth Lajos út 9, 5500)
▫️
◾️◽️◾️◽️ Ár: 4.000 Ft / hó
▫️
▫️
❓❓️ Miért járjon a gyermeke tánctanfolyamra? ❓❓
▫️
☑️ A tánc enyhíti a stresszt és az iskolában felgyülemlett feszültséget.
☑️ Javítja az egyensúlyt és koordináltabbá teszi a testmozgást.
☑️ Rugalmassá és hajlékonnyá teszi.
☑️ A tánctanulás által megtanulják a helyes testtartást, mely alapvető fontosságú az egészségüket illetően.
☑️ Fejlődik a zenei hallásuk és a ritmusérzékük.
▫️
▫️
❓❓️ Mit tanulnak a konkrétan a tánctanfolyamon? ❓❓
▫️
☑️ A gyerekek alaplépésekkel és alapmozgásokkal ismerkednek meg különböző táncokon és táncstílusokon keresztül.
▫️
Latin-amerikai (Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive)
Utcai és divattáncok (Hip-Hop, Reggaeton)
▫️
☑️ Elsajátítják a fenti táncok alaptechnikáját és testhasználatát.
☑️ Szóló, páros és csoportos koreográfiákat tanulnak meg.
▫️
A 4 hónapos alaptanfolyamra a teljesen kezdő lányok és fiúk jelentkezését is várjuk.
▫️
▫️
◾️◽️◾️◽️ Előzetes jelentkezés és bővebb információk ◾️◽️◾️◽️
▫️
◾️◽️◾️◽️ 06-20/244-1336
◾️◽️◾️◽️ rumbatse@rumbatse.hu
▫️
➡️ Megyeri Csaba
◾️◽️◾️◽️ YouTube: https://cutt.ly/duYM6ie
▫️
▫️
◾️◽️◾️◽️ Személyes beiratkozás ◾️◽️◾️◽️
▫️
◾️◽️◾️◽️ 2020. szeptember 25., péntek | ◾️◽️◾️◽️ 16:00 – 17:30
▫️
◾️◽️◾️◽️ Helyszín: Kállai Ferenc Művelődési Ház
(Gyomaendrőd, Kossuth Lajos út 9, 5500)

 

Bejelentkezés

Regisztrált felhasználók itt jelentkezhetnek be. Ha még nincs regisztrálva, megteheti itt.

10 éves a dinamikus honlapunk

2005 januárjában indítottuk el táncklubunk dinamikus portál motorra épülő honlapját. Ahogy azt már korábban is megírtuk első honlapunkat 1998-ban indítottuk el. Az akkori technológia, a statikus honlap, 2005-re már túlhaladottá vált. Klubunk egyik legtermékenyebb, legsikeresebb és legeredményesebb évtizedének elején elindítottuk a mai korszerű dinamikus honlapunkat. Az egy évtized során nagyon sok hírt és információt, képet, zenét és videót, hazai és külföldi esemény történetét osztottuk meg a látogatóinkkal. Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat.

 

Bővebben...

Elindítottuk a negyedik generációs portálunkat

Kedves Látogatóink!

Bizonyára meglepődve tapasztalták, hogy a Rumba Táncklub honlapjának indításakor nem a megszokott kép tárult eléjük, hanem egy új felület. Az új felület nemcsak egy új külsőt, hanem egy alapjában megváltozott belső - műszaki - tartalmat is jelent.

Több, mint tíz éve - 1998 késő őszén - készült el az első honlapunk. Ez a honlap még framesetes megoldással 'feldobott' statikus htm elemekből építkező honlap volt. Az oldalt az Extra.hu 20 megabájtos ingyenes tárhelyéről üzemeltettük.

2003-ban a hely szűkössége és a menedzselhetőség nehézségei miatt átköltöztettük az oldalunkat a Freeweb.hu-ra. Itt egy kicsit átdizájnoltuk és koncecpciójában is tisztítottuk honlapunkat. A kissé modernizált - megjelentek flash animációk és videók is - második verzió szerkesztése is nagy nehézségeket jelentett a technológiai korlátok miatt. 2004 év végén megérett a helyzet arra, hogy váltsunk egy akkori korszerű CMS rendszer (Content Management System - Tartalomkezelő Rendszer), vagyis egy portál szisztéma felé. Az adatbázis alapon dinamikusan felépülő, adminisztrátori felületről menedzselhető ingyenes portál rendszerekből akkoriban nem volt még nagy választék, ezért a PHP-Nuke alapú rendszer 7.5-ös verzóját vezettük be. Ez már rendelkezett magyar verzóval is, a Freeweb is támogatta a futási környezetét és szabadon volt bővíthető.
2004 Karácsonya és Szilvesztere között megtörtént a rendszer telepítése és az induló tartalommal való feltöltése. A portál így készen állt arra, hogy 2005. január elsején elinduljon.

Magunk sem gondoltunk arra, hogy a portál rendszerű oldalunk az elmúlt öt év során nemcsak, hogy nagy népszerűségre tesz szert, de másoknak is mintát adó előremutató kezdeményezés lesz. Az öt év alatt közel három-milliószor nyitották meg valamelyik oldalát és többszázezren látogattak el hozzánk.
A portálunkhoz egy tucatnyi modult és blokkot fejlesztettünk, három-négyszer változtattuk a megjelenését és kétszer költöztettük új helyre.

Sajnos időközben eljárt felette az idő. A költözések során sok gondunk volt a karakter kódolással és egyéb, a ma korszerű webes megoldások implementálásával. Ezért eljött az idő, hogy nagy levegőt véve rászánjuk magunkat a váltásra. A klubunk közel negyven éves fennállása alatt már sokszor volt olyan helyzetben, hogy váltásra kényszerült. Váltottunk már párszor a szakmai koncepcióinkban és stratégiánkban is, miért ne váltanánk a házunk tájáról hírt adó médiáinkban is? Úgy gondoltuk, hogy 2010 legyen egy váltás az életünkben és újítsuk meg hozzá a honlapunkat is.

Kedves Olvasók!

Kérem, hogy fogadják szeretettel új honlapunkat. A Joomla 1.5-ös motorra épülő és megváltozott külsővel rendelkező website új felülete mögött viszont megtalálható mindaz, ami érték volt eddig. Megőriztük cikkeinket, híreinket, képeinket. Ezek továbbra is elérhetők lesznek változatlanul az új rendszerben is.
Egyszersmind szeretnénk egy letisztultabb felületen több tartalmat nyújtani olvasóinknak. Szeretnénk ha honlapunk közelítene ahhoz, amit számunkra a minőségi tánc jelent: letisztult, hivalkodásmentes stílus, magas technikai iminőség, élményt adó tartalom és kisugárzás.

Üdvözlettel:
Megyeri László

A fejlődés következő lépcsőfoka (2003/2004)

A következő linkről elérhető honlap verzió már a Freeweb szolgáltató 100, majd később 500 Mb-os tárhelyéről volt elérhető. Itt már előfizettünk domain szolgáltatásra és reklám mentességre is.


Katt a képre az oldal megnyitásához!
Az itt elérhető oldal 2003/2004. években működött és utoljára már csak 2005 januárjának első napjaiban volt látható, addig amíg a mostani portálunk beüzemelése zajlott. A régi honlap az új portálon néhány hónapig volt elérhető.

Az első ősi honlap (1998/1999)

A következő linken az első honlap 1999. nyarán archivált oldalai érhetők el.Ezt az oldalt az Extra szolgáltató 20 Mb-os szabad tárhelyéről indítottuk.

Látogatók

Oldalainkat 28 vendég és 0 tag böngészi

Támogatóink

Videóink a YouTube-on

Facebook Like Button

Impresszum

Kiadó
Rumba Táncsport Egyesület
Szerkesztésért felelős
Megyeriné Csapó Ildikó egyesületi elnök
Szerkesztőségi kapcsolat