Napközis Tánctábor 

2023. július 24-28. | Gyomaendrőd - Kállai Ferenc Művelődési Ház, Kossuth út 9.

 

Jelentkezés menete

A részvételre kizárólag elektronikusan, az interneten elérhető, erre kialakított webes felületen lehet jelentkezni. Az igénylő felület a https://rumbatse.hu/tanctabor/ címen érhető el.

A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkezőnek legyen egy rendszeresen használt, működő e-mail fiókja. Az e-mail fiók megléte azért feltétel, mert minden kommunikáció ezen a csatornán történik automatikusan, a rendeléskezelő rendszer útján.

A jelentkezési lehetőség 2023. május 8-án 0 órakor kezdődik és a rendelkezésre álló helyek betöltétéséig, de legkésőbb 2023. július 16-án 24 óráig tart.

A jelentkezés folyamata


1.) Töltse ki a jelentkezés regisztrációs adatlapot. A piros csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

2.) A hibátlan űrlap beküldéséről a képernyőn kap egy üzenetet, illetve néhány percen belül egy e-mailt. Ha az e-mail 10 percen belül nem érkezik meg, ellenőrizze a levélszemét (spam/junk) mappát a levelező programjában.

3.) A kapott e-mailben kattintson a regisztrációt megerősítő linkre. A sikeres megerősítő eljárásról a képernyőn, illetve egy újabb e-mailben is tájékoztatást kap.

4.) A megerősítést elfogadó üzenet tartalmazz a résztvevő azonosítót és a részvételi díjat.

5.) A részvételi díjat a tábor nyitónapján készpénzben, vagy banki átutalással egyenlíteti ki az üzenetben szereplő számlaszámra történő utalással, a megadott határidőig. Az utalás megjegyzés rovatában a résztvevő azonosítót tüntesse fel.


Technikai információk

Több gyermek esetén gyermekenként külön-külön kell a regisztrációs lapot kitölteni.

A megerősítő link időzáras, csak a regisztrációt követő 7 napig működik, ezt követően a rendszer figyelmen kívül hagyja a regisztrációt. Fontos tudni azonban, hogy ugyanazzal a gyermek névvel és e-mail címmel csak egyetlen regisztrációt lehet kezdeményezni, függetlenül attól, hogy az megerősített, vagy megerősítetlen státuszba kerül.

A szervezők minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a tábor regisztráció menete gördülékeny és kényelmes folyamat legyen. Ennek ellenére lehetnek kisebb műszaki vagy szervezési problémák, amiért előre is megértésüket kérjük.

Bármilyen probléma esetén a +36-20-497-7508 telefonszámon, vagy az info@rumbatse.hu e-mail címen tudják a szervezőket elérni.